Submenu


Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 
 

Archiefdiensten

P.A. van Rooyen Top Movers verhuist uw archieven efficiënt en accuraat, volgens een vooraf nauwkeurig opgesteld plan. Wij werken met vakkundige verhuizers, die beschikken over de VOG-RP en VOG-NP erkenning. Zij hebben de juiste middelen om de archiefwerkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. Wij denken met u mee en adviseren u graag over het hergebruik van stellingen, een goede codering van documenten en het opstellen van een overzichtelijk indelingsplan van uw archief. Kostbaarheden, belangrijke archiefstukken of bijzondere boeken krijgen van ons een exclusieve behandeling.

U kunt uw archieven zowel tijdelijk als voor langere tijd opslaan in onze goed beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties door het hele land. Kijkt u bij Archiefopslag  voor meer informatie.

Ook beschikt P.A. van Rooyen over moderne faciliteiten voor het beheer van uw archief. Dit kan variëren van het opschonen, opzoeken, klaarzetten en bezorgen tot en met het per e-mail versturen van stukken. Wij slaan uw archief op en beheren het onder de meest ideale omstandigheden.
Met handhelds, barcodes en RFID oplossingen hebben wij het hele proces onder controle en alle meterbakken houden we middels track & trace in de gaten.


 

Archiefdiensten op maat

  • Efficiënt en accuraat verhuizen
  • VOG-RP en VOG-NP erkenning
  • Archieven zowel tijdelijk als voor langere tijd opslaan
  • Beheer van uw archief; met handhelds, barcodes en RFID oplossingen


Hoe gaan we te werk?

De projectleider schrijft de werkinstructies uit en in overleg met u ontstaat een boekje voor de archiefverhuizers waardoor het verhuizen van uw archief foutloos verloopt.

Het vernietigen en afvoeren van uw overjarige archief doen wij op een professionele wijze. Achteraf krijgt u uiteraard een officieel certificaat van vernietiging. 

Offerte

Bespaar geld en ruimte – doe uw archief de deur uit! De dure meters van uw kantoorruimte is dan beschikbaar als productieve ruimte, en bij P.A. van Rooyen bewaren wij uw archieven veilig en goedkoop. 

Archiefopslag

Voor de deur komen wij met onze ‘Archief bunker’ (foto) archiefcontainer. De stellingen staan daar al in en u richt samen met onze archiefverhuizers uw mobiele archief in. Daarna maken wij met behulp van de handhelds en ons volledig automatische systeem order picken of scannen ‘on demand’ mogelijk.

Vraag ook eens om hulp bij het digitaal opslaan van uw documenten, zodat uw archief in de cloud beschikbaar is. Onze archiefmedewerkers leggen het u graag uit, een vrijblijvende offerte is zo op maat voor u gemaakt.
Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Laden
Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.