Submenu


Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 
 

Kunst verhuizen

Bij P.A. van Rooyen zijn er specialisten om uw antiek of kunst te verplaatsen. Deze specialisten, ook art-handlers genoemd, verpakken en verhuizen uw kunst met grote zorg en kunde. Bijzondere voorwerpen verhuizen is voor onze specialisten dagelijkse routine.

Zij gebruiken verpakkingsmiddelen zoals noppenfolie met een laagje schuim, diverse flight cases om de kunstwerken te vervoeren en kunststof bakken in verschillende maten – al dan niet voorzien van schokabsorberende en antistatische matjes.


 

Kunst verhuizen een vak apart

  • Gecertificeerde, goed opgeleide en ervaren medewerkers 
  • Duurzame en op maat gemaakte verpakking materialen
  • Arthandler-gecertificeerd
  • Beveiligd verhuizen van uw kunst 


Speciale apparatuur voor kunst-verhuizing

De verhuizers beschikken over een groot assortiment verpakkingsmaterialen: karton, kunststof en diverse maten flightcases (grote, rolbare koffers).

De speciaal opgeleide en ervaren art handlers van P.A. van Rooyen Top Movers staan voor u klaar om uw kunstobject(en) op een veilige en efficiënte manier te verhuizen van en naar elk gewenst adres wereldwijd. Onze medewerkers weten bijvoorbeeld dat ze een kwikbarometer altijd rechtop moeten verhuizen en dat ze het uurwerk en de gewichten altijd apart van de kast van de klok moeten inpakken. Hiervoor zijn zij opgeleid volgens de ‘arthandler’ opleiding, die vanuit de branchevereniging is opgezet.

Verpakking op maat

Voor elk object kunnen wij een op maat gemaakte verpakking aanbieden, ongeachte de vorm, grote of het gewicht. Deze verpakking zorgt ervoor dat het object tijdens transport is gefixeerd en heeft een schokabsorberende werking. De op maat gemaakte kisten worden gefabriceerd in eigen beheer en zijn snel leverbaar.

Art handling

De art handlers van P.A. van Rooyen Top Movers beschikken verder over een scala aan duurzame verpakkings- en transportmiddelen. De beveiligde en lucht geveerde verhuiswagens zijn voorzien van RFID en een track en trace systeem en voldoen aan de strengste en laatste milieunormen .
Aan de hand van een plan van aanpak verzorgen de art handlers van P.A. van Rooyen Top Movers uw kunstverhuizing tot in de puntjes en weet u vooraf wat u kunt verwachten en hoe het proces verloopt.
Door onze jaren lange ervaring voor diverse opdrachtgevers in binnen en buitenland zijn wij de juiste art handlers voor het verhuizen van uw kunst.

Op zoek naar een vertrouwd verhuisbedrijf?

P.A. van Rooyen is sinds 1873 een vertrouwd familie-verhuisbedrijf. Wilt u meer weten, neem dan direct contact op met 020 - 820 11 04.


Laden
Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.