Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 

Art Handling cursus: P.A. van Rooyen verschaft kunsttransport

10 mrt 2017

Kunst is vaak erg kostbaar. Mogelijk heeft kunst ook nog een hoge emotionele waarde. Dit maakt dat kunsttransport een speciale aanpak en specifieke kwaliteiten vraagt. Vanaf heden kunnen wij bij P.A. van Rooyen u voorzien in al uw logistieke vraagstukken voor het transporteren van kunstcollecties. 12 medewerkers en 4 partners hebben succesvol de cursus Art Handling bij Helicon afgerond. In de loop van 2017 zullen er 2 kunstauto’s komen om het transport van waardevolle kunst te optimaliseren.

Helicon Art Handling cursus

Helicon is de enige partij in Nederland die zich bij uitstek heeft toegelegd op preventief conserveren van culturele of (natuur) historische collecties. De Art Handling cursus van Helicon heeft onze professionals opgeleid tot ervaren medewerkers voor het behouden, beheren en conserveren van collecties.

Kunsttransport

Kunsttransport vraagt accurate logistieke processen. De combinatie van de Art Handling kennis en onze uitgebreide expertise binnen de verhuisindustrie kunnen wij voldoen aan deze complexe logistieke processen voor kunst. Door de Art Handling cursus kunnen wij analyses, adviezen en kunsttransport op niveau uitvoeren. P.A. van Rooyen is ISO-9001, ISO 14001, ISO-VCA, PSO, CO2-neutraal en PVV gecertificeerd. Dit garandeert een succesvol en duurzaam transport van uw kunst.

Ook geïnteresseerd in kunsttransport?

Neem vrijblijvend contact op met P.A. van Rooyen via info@pavanrooyen.nl of neem telefonisch contact op via 0297 - 51 40 34. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en komen we tot een op maatoplossing voor uw logistieke vraagstuk. Onze opgeleide professionals zullen samen met u tot een optimaal plan komen voor uw kunsttransport.


Laden


Delen:Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
Naar offerte aanvraag