Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 

Fysieke verhuisservice voor digitale streamingservice Netflix

28 apr 2017

Netflix Nederland levert een digitale cloud-service, maar daarnaast bezitten zij ook zeker fysiek kantoren. Waaronder één in hartje Amsterdam.

Het motto van de corporate Netflix is: A Great Workplace Combines Stunning Colleagues and Hard Problems. De verhuisservice van P.A. van Rooyen heeft afgelopen tijd meegewerkt aan het verhelpen van een Hard Problem bij Netflix Nederland.

De verhuisservice die u totaal ontzorgd

Door uitbreiding van Netflix Nederland hebben zij gekozen voor een nieuwe top locatie in Amsterdam, van waaruit de Netflix streaming service nog beter kan worden uitgezet. De keizersgracht heeft plaatsgemaakt voor de Stadhouderskade. Netflix Nederland heeft hiervoor gekozen totaal ontzorgd te worden door de verhuisservice van P.A. van Rooyen. Een mooie uitdaging die wij bij P.A. van Rooyen met beide handen aan hebben gegrepen.

Zakelijke verhuizing door specialisten 

De Top Movers van P.A. van Rooyen kunnen elke zakelijke verhuizing aan, ongeacht de omvang van de benodigde verhuisservice. Door onze jarenlange ervaring hebben wij beschikking over een gespecialiseerd verhuisteam, die vanuit hun expertise bedrijfsverplaatsingen van begin tot eind begeleiden en uitvoeren.

Of je nu Breaking Bad, House of Cards, Suits of Modern Family kijkt, je kan met een gerust hart weer op de bank ploffen en de popcorn in de magnetron zetten. De verhuizing van Netflix is namelijk succesvol afgerond en het Hard Problem verholpen!

Bent u geïnteresseerd in de verhuisservice van P.A. van Rooyen?

Neem vrijblijvend contact op met P.A. van Rooyen via info@pavanrooyen.nl of neem telefonisch contact op via 0297 - 51 40 34. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en komen we tot een op maatoplossing voor uw verhuisvraagstuk. Onze professionals zullen samen met u tot een optimaal plan komen voor uw verhuizing.


Laden
Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naar offerte aanvraag