Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 

Soepele bedrijfsverhuizing met facility management

06 jun 2017

Soms is het gewoon nodig om te verhuizen. Binnen het bestaande bedrijfspand of extern. Voor een bedrijf is een verhuizing een complexe aangelegenheid. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zo min mogelijk last hebben van de verhuisbewegingen? Werkt alles weer op de nieuwe plek? Weten medewerkers de nieuwe plek wel te vinden? Voor de meeste bedrijven zijn dit soort verplaatsingen geen alledaagse praktijk. Facility management van P.A. van Rooijen is een dienst die uw bedrijf op dit gebied volledig ontzorgt.

Voorbereiding is het halve werk

Voor een zorgenvrije verplaatsing is het van belang om alle randvoorwaarden goed en methodisch in kaart te brengen. Verhuist het meubilair mee of komt er nieuw meubilair? Is uw ICT-infrastructuur op orde of zijn hier aanpassingen nodig? Voldoet de nieuwe locatie aan alle geldende eisen op het gebied van arbowetgeving? Zomaar een greep uit de onderwerpen die onze adviseurs toetsen. Op deze manier treft u na de verhuizing uw nieuwe werkplek aan zoals u die voor ogen had. Zonder open eindjes en met een helder budget.

Railsystemen

Uiteraard stopt de dienstverlening niet bij het plannen maken. De daadwerkelijke verhuizing voeren we uit, we bieden bouwkundige hulp en monteren meubels op de juiste plek. Wanddecoraties kunnen in de nieuwe ruimte worden opgehangen met een railsysteem. Op die manier is het uitwisselen van de decoraties een stuk makkelijker en de wanden zelf beschadigen niet.

ICT en electra

De medewerkers van facility management hebben een goede opleiding genoten. Ze bezitten dan ook de juiste certificeringen, waaronder de NEN 3140. Dit garandeert u dat alle werken aan elektra en ICT verantwoord en volgens de geldende richtlijnen en normen worden uitgevoerd. Een veilig gevoel.

Cable management

Misschien wilde u eerst zelf de verhuizing doen, maar bedacht u zich toen u de enorme kabelspaghetti onder de bureaus zag. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Als onderdeel van de facility management dienst bieden we daarom cable management aan. Bij het ontmantelen van de oude werkplek wordt de bekabeling ontward. Op de nieuwe werkplek gebruiken we moderne houders en geleiders om alle kabels uit het zicht en gestructureerd te plaatsen. Zo oogt de nieuwe werkplek niet alleen netter, het is ook meteen een stuk veiliger geworden.

Uitbesteden

Voor enkele, cruciale bedrijfsonderdelen bieden we gespecialiseerde oplossingen. Denk hierbij aan de postkamer. Of uw magazijn en distributie. U kunt deze tijdelijk of permanent uitbesteden. Zeker tijdens een verhuizing is het zaak dat deze onderdelen niet stil komen te liggen. Het uitbesteden garandeert u een ononderbroken doorgang van deze afdelingen.

Uw persoonlijke handyman voor de zakelijke verhuizing

Onze facility management dienst gaat verder dan alleen maar verhuizingen of verplaatsingen. Onze handyman kan u doorlopend assisteren. Bijvoorbeeld in de vorm van een conciërge of voor het uitvoeren van periodieke onderhoudstaken. Hij is uiteindelijk van alle markten thuis. Het voordeel is dat de handyman uw gebouw en uw mensen kent. Daardoor worden alle acties goed afgestemd. Ideaal voor bedrijven die zelf geen technische staf hebben of willen hebben. Uw handyman kan altijd op locatie aanwezig zijn of op afroep.

Wilt u hulp met facility management?

Verplaatsingen binnen of buiten het bestaande pand. Een partner voor facilitaire zaken. Wilt u meer weten? Bel ons dan. We spreken graag de mogelijkheden voor uw bedrijf met u door.


Laden
Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naar offerte aanvraag