Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 

Zorgeloos verhuizen als particulier met de handyman

19 jun 2017

Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis. Met de nodige stress vooraf en tijdens de verhuizing. Gelukkig wacht er iets moois aan het einde: een nieuwe woning. Bij alle kleine en grote klussen kan onze handyman u helpen. Van het glaswerk inpakken tot en met de wasmachine op zolder zetten en aansluiten. Zo wordt ook uw verhuizing een zorgeloze en stressvrije beleving.

Regelwerk

Het is niet gek dat de meeste mensen al het regelwerk als de meest lastige taak van een verhuizing zien. Zo vaak doet u het niet natuurlijk. Het landelijk gemiddelde ligt op eens in de zeven jaar. Vandaar dat een beetje hulp geen slecht idee is. Dan vergeet u ook niets. Wilt u het toch zelf doen? Gebruik dan de handige checklist.

Voor de verhuizing

Eigenlijk is de dag van de verhuizing zelf de minst vermoeiende. Dat lijkt gek, maar zelf heeft u dan niet zoveel te doen. Vooraf is een ander verhaal. Alles inpakken en klaarzetten. Meubels demonteren en zorgen dat alle schroefjes bij elkaar blijven. De wasmachine en droger afkoppelen en gereed maken voor vervoer. Wat dacht u van al die kabeltjes van de PC loshalen? Allemaal dingen die u niet dagelijks doet. De handyman draait er z'n hand niet voor om. In no-time zijn al deze klusjes gereed. Ervaring doet wonderen op dit gebied. Is alles klaar en is de woning leeg? Dan kan de handyman er ook nog voor zorgen dat de woning bezemschoon achter blijft.

In de nieuwe woning

Natuurlijk moet in de nieuwe woning alles weer in elkaar. De verhuizer zet alles zoveel mogelijk op de juiste plek neer. De handyman neemt u de montage en het aansluiten weer uit handen. Zo is uw nieuwe woning in een mum van tijd weer op orde en kunt u er meteen van genieten. Gaatje boren voor de hanglamp of dat mooie schilderij? Ook dat kunt u aan de handyman overlaten. Hij beschikt over de vaardigheden en het juiste gereedschap om ook deze klus tot een goed einde te brengen.

Oppassen met electra

Wist u dat foutjes met de elektriciteit een van de belangrijkste redenen zijn voor bijvoorbeeld brand in een woning? Ga daarom niet zelf aan het klussen met alle verschillende draden. De handyman is niet alleen ervaren, hij is ook nog eens opgeleid om dit soort potentieel gevaarlijke klussen uit te voeren. Zo weet u dat alles in huis volgens de laatste richtlijnen is aangelegd en aangesloten. Een veilig gevoel.

Klussen met zekerheid

Het is natuurlijk de bedoeling dat alle huisraad zonder beschadigingen overkomt. Maar soms gaat er wel eens iets fout. Ook bij de professional. Het is goed om te weten dat het werk van de handyman verzekerd is. Gaat er iets kleins fout dat zal het direct ter plekke worden hersteld. Is er iets groters aan de hand en kan het niet direct worden hersteld? Dan heeft u de rust dat dit gegarandeerd alsnog wordt opgelost.

Bent u ook zo aan een handyman toe?

Heeft u verhuisplannen en ziet u enorm op tegen alle klusjes rondom de verhuizing? Kunt u wel een ervaren handje als hulp gebruiken? Bel ons. We leggen graag alle mogelijkheden aan u uit.


Laden
Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naar offerte aanvraag