Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 

Opslag bij P.A. van Rooyen

29 aug 2017

Als u iets ter bewaring in een opslagruimte plaatst, dan wilt u wel zeker weten dat het er ook veilig is. Daarom heeft P.A. van Rooyen voor elke manier van opslaan een speciale opslagruimte. Dit zorgt ervoor dat al uw goederen op de juiste manier worden opgeslagen. Denk hierbij aan de temperatuur of aan de luchtvochtigheid. Voor sommige goederen is dat van groot belang. Als u zulke kwetsbare goederen op wilt slaan is dat dus mogelijk. Maar hoe komt het daar? Bij P.A. van Rooyen wordt dat allemaal voor u geregeld. Vertel ons wat u opgeslagen wilt hebben en we regelen het voor u. Zonder enige moeite is het veilig opgeslagen, zonder beschadigingen of zelfs het risico hierop.

Containeropslag

Een containeropslag kan voor bijna alles wel worden gebruikt. De container wordt voor u ingeladen op locatie en voorzichtig op de wagen gezet. Vervolgens wordt de container in een grote loods neergezet. Mocht u meerdere containers in de loods hebben en u heeft iets nodig, dan is dat makkelijk geregeld. Alle voorwerpen in de containers worden bijgehouden en zijn dus snel terug te vinden. Door dit systeem weet u ook altijd wat er in uw container is opgeslagen. Hebben er meerdere personen toegang tot de container, dan kunt u nog steeds zien wat er in uw container staat of wat er is uitgehaald.

​Archiefopslag

Een groot archief opslaan is niet altijd eenvoudig. Het vereist een grote ruimte en dus dure vierkante meters. Als u het uitbesteed aan P.A. van Rooyen heeft u geen ruimte meer nodig en dat spaart kosten. Ook wordt uw archief bijgehouden. Bij aankomst bij P.A. van Rooyen wordt alles via het systeem opgeslagen. Als u dan iets nodig heeft, is het zo gevonden. Dat kunt u laten doen, maar u kunt het ook zelf doen.

Kunstopslag

Kunst is misschien wel het meest kwetsbare dat we voor onze klanten bewaren. Vooral als het al oud is. Dan kan de verkeerde temperatuur er al voor zorgen dat het beschadigt. Om deze reden wordt het bij u opgehaald en met geconditioneerde verhuiswagens naar de opslagruimte gebracht. Wilt u uw kunst verkopen, dan valt het zelfs onder de service om u hierbij te helpen. Bijvoorbeeld door te verkopen via bepaalde sites. Zo wordt er dus op de beste manier gezorgd dat uw kunst veilig is en u er zo weinig mogelijk aan hoeft te doen.

​Beveiligde opslagruimte

Een beveiligde opslagruimte kan voor alles zijn. Daarom zijn er ook verschillende soorten beveiligde opslagruimtes bij P.A. van Rooyen. Wat voor opslagruimte voor u wordt gebruikt, ligt aan wat u er in op wilt slaan. Het kan zijn dat het in een container komt, maar het kan ook zijn dat het per vierkante meter wordt opgeslagen. In beide gevallen kunt u alles in de gaten houden. Wanneer de temperatuur of luchtvochtigheid verandert of wanneer de deuren opengaan. Niets ontgaat u. Ook als u ervoor kiest om het niet zelf in de gaten te houden, weet u dat uw goederen veilig zijn. De medewerkers van P.A. van Rooyen houden namelijk alles in de gaten, onder andere door camera's die 24 uur per dag draaien.

Langdurige opslagruimte

Mocht u iets langdurig op willen slaan, dan kan dat ook. Bijvoorbeeld auto's of beursstands zijn van harte welkom. Uw goederen worden opgehaald, opgeslagen en beveiligd. Alles met een minimum aan handelingen om schade te voorkomen. Ook als uw huis te koop staat en er wat meubilair moet worden opgeslagen is dat mogelijk. Zodra uw huis is verkocht, worden uw goederen naar uw nieuwe huis gebracht. Ook hier worden met behulp van een kraan de goederen van de container naar uw huis verplaatst. Een minimum aantal handelingen en het meeste aan machinekracht overlaten, zodat uw goederen geen schade op kunnen lopen.

​Beveiliging van de opslagruimte bij P.A. van Rooyen

Bij elke soort opslag is de beveiliging optimaal. Er zijn camera's, temperatuurmeters, luchtvochtigheidsmeter en logbestanden van wie er wanneer binnenkomt. Het coderingssysteem zorgt ervoor dat alles precies ligt waar het hoort te liggen en ook weer snel terug te vinden is. Het is dus niet alleen veilig, maar ook handig!

Heeft u interesse in één van bovengenoemde opslagruimtes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Laden


Delen:Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
Naar offerte aanvraag