Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 

Transport op maat bij P.A. van Rooyen

01 sep 2017

Als we het hebben over transporteren van goederen willen we zeker weten dat het transport goed gaat. Of het nu over het transport van een bank van een particulier gaat of over honderden stuks meubilair voor een bedrijf vervoeren en plaatsen in een nieuw kantoorgebouw. In beide gevallen moet het goed van locatie A naar locatie B worden getransporteerd. Bij P.A. van Rooyen worden de omstandigheden aangepast zodat uw goederen geen kans krijgen om onderweg te beschadigen. Denk hier bijvoorbeeld aan de geconditioneerde verhuiswagens. Hoe moeten uw goederen vaststaan? Op wat voor temperatuur moeten ze worden getransporteerd? Door deze eigenschappen is het voor P.A. van Rooyen mogelijk om buiten het gewone meubeltransport ook andere goederen te transporteren. Denk hierbij aan computertransport, transport van stukgoederen, pallettransport en confectietransport. Zo weet u zeker dat uw goederen in goede handen zijn.

Computertransport en ICT-verhuizing

Voor het transporteren van computers en ICT, is er net iets meer nodig dan voor het standaard transporteren van goederen. Vaak zijn computers en ICT een stuk kwetsbaarder dan bijvoorbeeld een stoel. Daarom is het van het grootste belang dat er goed is nagedacht over de manier van transporteren. P.A. van Rooyen zorgt voor al het juiste verpakkingsmateriaal voor het transport. Ook niet te vergeten, de manier waarop de ICT van hun plaats wordt gehaald en naar de verhuiswagen wordt gebracht. Daar is ook goed over nagedacht. Op deze manier weet u zeker dat uw ICT op de veiligste manier wordt getransporteerd.

Voordelen van computertransport en ICT-verhuizing met P.A. van Rooyen

​Om uw goederen onbeschadigd te kunnen vervoeren zijn er enkele maatregelen getroffen. Dit is een belangrijke reden om voor P.A. van Rooyen te kiezen. Het antistatische pakmateriaal zorgt ervoor dat niet alleen de buitenkant is beschermd, maar ook de binnenkant. Als de ICT daarna naar de verhuiswagen moet, worden ze vervoerd met fiberglas rijplaten. Deze fiberglas rijplaten geven geen stof of houtsplinters af tijdens gebruik. Dit verkleint de kans op beschadigingen nog verder. Als alles weer moet worden geïnstalleerd op plaats van bestemming werken we met traprobots en kastenheffers.

Meubeltransport

Al is het een van de makkelijker te transporteren goederen, er moet nog steeds voorzichtig mee worden gedaan. U wilt natuurlijk niet dat uw nieuwe bank tijdens transport wordt beschadigd. Of dat er krassen op uw geërfde tafel komen. Dit zijn kleine dingetjes waar niet elk verhuisbedrijf aandacht aan schenkt. Bij P.A. van Rooyen doen we dat wel. Het maakt ook niet uit of uw bestelling groot of klein is. Elke klant verdient de beste service. Daaronder vallen ook alle andere kleine dingetjes. Niet alleen het vervoer, ook op de plaats van aankomst. Moeten er eigenlijk nog nieuwe viltjes onder uw nieuwe bank, maar u bent het totaal vergeten? Geen probleem. Dat wordt met liefde nog even voor u gedaan. Dat geeft in ieder geval een stukje meer rust, want krassen op uw nieuwe vloer is ook geen pretje.

Voordelen van meubeltransport met P.A. van Rooyen

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alles goed gaat. P.A. van Rooyen heeft al gekeken naar de kwaliteit en compleetheid van uw bestelde product. De rit is helemaal voor u uitgestippeld, zodat er onderweg niets mis kan gaan. En natuurlijk helpen we met alles op zijn plaats zetten bij aankomst. Dit is wel zo handig als u een grote kast heeft besteld. We helpen u zelfs met het in elkaar zetten, mocht dat nodig zijn.

Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op.


Laden


Delen:Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
Naar offerte aanvraag