Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 

Nieuwe Volvo vrachtwagens voor P.A. van Rooyen

29 sep 2017

Eind juni heeft P.A. van Rooyen zijn arsenaal aan vrachtwagens uitgebreid met de eerste van 5 nieuwe Volvo’s FM370. Hiermee is P.A. van Rooyen nog beter in staat de klant te bedienen.

Verantwoord verhuizen

Belangrijkste reden om te kiezen voor deze Volvo vrachtwagens is de CO2-neutrale productie ervan. Dit ligt in de lijn met maatschappelijk verantwoord ondernemen. De banden met Volvo Group Truck Center Aalsmeer zijn ook dusdanig dat de aanschaf van deze trucks voor de hand liggend was.

Ook zijn de vrachtwagens een goed voorbeeld van innovatief blijven. De vrachtwagens beschikken onder anderen over Volvo Dynamic Steering (VDS) en een automatisch schakelende versnellingsbak met een Fuel Economy pakket voor optimale brandstofefficiency. Verder is de truck uitgerust met dingen als Bi-Xenon verlichting en extra zitplaatsen.

Kunsttransport dankzij de Volvo FL

Ook is er in juli een nieuwe vrachtwagen aangeschaft die speciaal ingezet wordt voor de high-value of kunsttransporten. Dit is een kleinere vrachtwagen die een goede wensbaarheid heeft en bovendien een motor heeft die ruimschoots voldoet aan alle milieueisen.

Er is bij deze truck met alles rekening gehouden. Een klimaatsysteem dat de temperatuur reguleert, luchtvering om de lading een zo soepel mogelijke reis te bezorgen en een alarmsysteem om de waardevolle lading te beveiligen.

P.A. van Rooyen blijft zijn wagenpark dus uitbreiden om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Mede door speciale geoptimaliseerde vrachtwagens, waar zeker het milieu belangrijk is bij de aanschaf. Heeft u interesse in transport op maat in de juiste vrachtwagen? Neem dan contact met ons op.


Laden


Delen:Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
Naar offerte aanvraag