Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 

Kom langs op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer Jaarbeurs Utrecht

30 nov 2017

U kent P.A. van Rooyen als innovatief dienstverlener voor bedrijfsverplaatsingen en facilitaire ondersteuning. Wij verzorgen graag uw verhuisprojecten zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Benieuwd naar hoe wij specialistische bedrijfsverhuizingen aanpakken? Of heeft u vragen over uw specifieke situatie? Van woensdag 24 januari tot en met vrijdag 26 januari 2018 delen wij graag onze kennis met u. Op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht.

Vakbeurs Facilitair 2018

Vakbeurs voor facilitair Nederland

Tijdens deze 3 dagen zijn allerlei experts op het gebied van facilitaire dienstverlening aanwezig. Denk hierbij onder andere aan: Afwezigheidsregistratie, beveiliging, digitale informatievoorziening en verhuizingen. Op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018 delen wij onze kennis, ervaringen en nieuwste innovaties met u. Want zoals u wellicht wel weet, is innovatie één van de speerpunten in ons bedrijf.

Daarnaast bent u in de gelegenheid om al uw vragen op het gebied van verhuisprojecten te laten beantwoorden. Onder het genot van een kopje koffie zullen onze experts u zo goed mogelijk informeren en adviseren.

Wilt u graag weten welke partijen aanwezig zijn op de Vakbeurs Facilitair 2018? Dan verwijzen wij graag naar de exposantenlijst of naar de trefwoordenlijst voor alle te bespreken onderwerpen op de Vakbeurs Facilitair 2018. 

Benieuwd hoe de Vakbeurs Facilitair eruit ziet? Bekijk dan de sfeerimpressie van vorig jaar: 

Registreer nu gratis

Het registeren voor de Vakbeurs Facilitair is kosteloos. Wij zien u dan ook graag tijdens deze dagen op onze stand. U kunt ons – samen met 5 andere partijen – vinden in hal 1 op stand A5

Als u in de tussentijd meer wilt weten over de Vakbeurs Facilitair 2018 of over onze dienstverlening, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Tot ziens op de Vakbeurs Facilitair 2018!


Laden


Delen:Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
Naar offerte aanvraag