Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 

Zo leert u de nieuwe buurt kennen

10 jan 2018

Nadat P.A. van Rooyen uw laatste huisraad en verhuisdozen in uw nieuwe huis heeft afgeleverd, is het tijd om de buurt te verkennen. Hoe doet u dat? Digitaal of analoog? Oftewel, kent u de verschillende buurtapps al of gaat u liever een rondje om met de hond? Een overzicht.

Buurtapps

Een buurtapp gebruikt u om informatie uit te wisselen met bewoners in de buurt. Van kennismaken, helpen sjouwen, buurtpreventie tot het ruilen van ‘diensten’ (jij kookt en ik strijk, bijvoorbeeld). Een uitnodiging aan de buurt voor uw housewarming kan dus ook eenvoudig. U bereikt daarmee sneller meer buurtbewoners dan door zelf van deur tot deur te gaan. Deze apps bestaan er:

BuurtApp

Bij deze app gaat het vooral om het versturen van berichten binnen de buurt. De kracht schuilt vooral in de vrijheid van de gebruiker om aan te geven wat de buurt nu precies is. Alleen (een deel van) de eigen straat, de wijk of de hele gemeente. Uw buurt geeft u zelf op de kaart aan.

Nextdoor

Bij Nextdoor liggen de wijken al vast, u kunt zich bij één of meerdere wijken aansluiten. Informatie valt te filteren en er wordt gebruik gemaakt van groepen aan de hand van interesses. Bijvoorbeeld joggers, vliegtuigspotters of een honden-uitlaatgroep.

Wazzurb

Na het ingeven van uw adres, geeft deze app toegang tot een soort sociaal netwerk. Gelimiteerd tot circa zes kilometer rondom uw huis. U kunt zoeken op activiteiten of interesses of zelf activiteiten aanmaken.

Kopje koffie, glazenwasser?

Naast al het digitale geweld, is er natuurlijk niets mis met het zoeken van persoonlijk contact. Met een app bereikt u weliswaar meer buurtbewoners, door persoonlijk aan te bellen ziet u ook meteen wat voor vlees u in de kuip heeft. Het is, nou ja, persoonlijker. Aan u dus de vraag waar u zich prettiger bij voelt, een snel, digitaal contact wat mogelijk vluchtig blijft, of een persoonlijke kennismaking die meer tijd vergt. 

P.A. van Rooyen: meer dan alleen verhuizen

Als topmover probeert P.A. van Rooyen u met alle aspecten van uw verhuizing bij te staan. Vooraf met handige checklists, maar ook achteraf door u met deze buurtapps kennis te laten maken. Ook aan een verhuizing toe? Neem dan meteen contact op met P.A. van Rooyen.


Laden


Delen:Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
Naar offerte aanvraag