Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

 

Veilig verhuizen van uw archief met P.A. van Rooyen

07 feb 2018

Wanneer u uw spullen laat verhuizen is het wel zo prettig dat alles veilig en wel, op plek van bestemming aankomt. Of het nou archiefstukken of een simpele eetkamerstoelen zijn, veilig van a naar b is een must. Maar het verhuizen van een archief is natuurlijk veel complexer dan dat van een eetkamerstoel.

P.A. van Rooyen garandeert dat alle vertrouwelijke archiefstukken volledig compleet aankomen en geplaatst worden op het losadres. Dankzij ons unieke systeem is het uitgesloten dat stukken kwijtraken of dat er data lekt. In het verleden heeft P.A. van Rooyen al naar volle tevredenheid bewezen expert te zijn als het gaat om het verhuizen van een archief. Zo zijn er verschillende klanten als Museum Nieuwland (museale objecten), ASR Verzekeringen (diverse polissen), ABN-AMRO (hypotheekaktes) en Proportie (vastgoed documentatie) die ons met hoge cijfers beoordeeld hebben.

Veilig verhuizen dankzij ons unieke RFID-systeem

P.A. van Rooyen adviseert om het transport van de archieven en gevoelige documenten veilig te verhuizen en te verzorgen. Om dit advies volledig te kunnen behartigen wordt door de P.A. van Rooyen zelf gebruik gemaakt van een uniek systeem. Hieronder een korte beschrijving van het systeem dat hiervoor gebruikt wordt.

RFID HandheldP.A. van Rooyen gebruikt een systeem waarmee alles digitaal geregistreerd wordt. Dit gebeurt door middel van een RFID-systeem (Radio-frequency identification) en een bijbehorende RFID handheld.

Hierbij worden tags aangebracht die door de handheld gelezen worden. Denk hierbij aan de tags die aan kleding zitten, als deze door de poortjes voor de winkel gelezen worden gaat het alarm af. Er is voor een RFID-systeem gekozen omdat dit veel gebruiksvriendelijker en sneller is dan een barcode. Een barcode moet echt gelezen worden waarbij een sensor (oog) de barcode daadwerkelijk moet lezen (zien). De RFID-tag hoeft niet zichtbaar te zijn omdat deze een signaal uitzend wat door de handheld gelezen kan worden.

Digitaal zichtbaar dankzij RFID-tag

De RFID-tags zijn in de labels aangebracht die op de afsluitbare meterbakken, veiligheidscontainers en andere verhuismiddelen zijn aangebracht. Bij het verlaten van het vertrekkende adres worden de tags gescand en opgeslagen in het systeem. Zo belanden de nummers van de labels welke op de bakken zijn aangebracht in het systeem en is het duidelijk welke bak zich waar bevindt. Op deze manier kan de P.A. van Rooyen zelf exact zien waar de goederen zich bevinden, maar ook de klant kan middels een inlogcode online checken waar zijn archief bijvoorbeeld is.

Op het moment dat de bakken aankomen op het nieuwe adres worden door de klant en de P.A. van Rooyen gecontroleerd of de zegels en baknummer overeenkomen. Deze dienen goedgekeurd te worden door middel van een handtekening op het scherm van de handheld. Hierna kunnen de bakken naar de betreffende etages of plek gebracht worden. Mocht onverhoopt een zegel zijn verbroken wordt er direct een rapport opgemaakt. Er wordt samen met de aangewezen veiligheidsmedewerkers van P.A. van Rooyen en een verhuis coördinator veiligheidszaken gecheckt of de inhoud nog compleet en onbeschadigd is.

Verhuizen achter gesloten deuren

slotTijdens het transport worden de deuren van de vrachtwagen volledig afgesloten met een slot en een zegel. De speciale wagens die hiervoor gebruikt worden zijn geconditioneerd, beveiligd en gersloten volgens de richtlijnen van het Rijksmuseum voor kunsttransport. Zonder aanwezigheid van de chauffeur en de code is de wagen bijvoorbeeld niet te openen. Alles om het veilig verhuizen te waarborgen.

Het transport zelf wordt uitgevoerd met een tweemans bemanning op de wagen. Dit zorgt er mede voor dat tijdens het transport er altijd iemand fysiek bij de wagen aanwezig is. Bij het tanken is er op deze manier altijd iemand fysiek aanwezig. Het is zelfs zo dat er niet tegelijkertijd ergens gegeten wordt. Wanneer de goederen op plaats van bestemming aankomen wordt de verzegeling door een bevoegde werknemer gecontroleerd en ontgrendeld.

Track & Trace

P.A. van Rooyen biedt klanten de mogelijkheid om middels real-time track & trace de verhuiswagens van het vertrekkende adres naar het losadres te volgen. Wij maken een account aan op het online platform van Rit-Assist zodat alleen de verhuiswagens welke voor de desbetreffende klant rijden zichtbaar zijn op de kaart. Hierdoor is de klant altijd op de hoogte van de locatie van zijn goederen.

Heeft u interesse in veilig verhuizen of zijn er na het lezen van bovenstaande nog vragen? Schroom dan niet om deze te stellen door contact met ons op te nemen.


Laden


Delen:Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Naar offerte aanvraag