Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 

Goedkoop verhuizen? Natuurlijk kan dat!

26 jun 2018

Het is zover. U heeft een andere woning gevonden en nu komt het moment dat u de verhuizing gaat voorbereiden. Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen? Dat is een wens die veel mensen hebben. Als professionele verhuizer staat P.A. van Rooyen Topmovers u graag bij met raad en daad.

Hoe werkt goedkoop verhuizen; een misverstand uit de weg

Het is een misverstand om te denken dat alles zelf doen de goedkoopste manier is om te verhuizen. Heel soms is het waar. Wanneer u binnen een complex van het ene naar het andere appartement verhuist bijvoorbeeld, dan is het mogelijk dat alles zelf doen de goedkoopste optie is. Wat hulp van vrienden voor de zware dingen en het kost misschien een kratje bier. Toch?

Zodra u een stukje moet reizen naar de nieuwe woning, is het niet meer mogelijk om elk meubeltje apart te brengen. Het is al snel noodzakelijk om een busje te huren. Die vrienden moeten dan ook allemaal op diezelfde dag kunnen en willen helpen. Hier komen al meteen wat verborgen kosten om de hoek kijken.

De basis van de kosten van een verhuizing hebben we hier te pakken. Goederen vervoeren van A naar B. Wat dat kost hangt natuurlijk af van de hoeveelheid goederen (kunnen we met een busje komen of met een grote truck) en de afstand waarover we de goederen voor u vervoeren.

Maar er is meer. Hoe bent u verzekerd?

Bestaat uw dagelijks werk uit het versjouwen van grote, zware en onhandelbare meubelstukken? De kans is groot dat het antwoord op die vraag ‘nee’ is, anders las u dit nu niet. Naast dat het versjouwen zonder ervaring wat meer tijd kost, is de kans dat u ergens tegenaan stoot niet ondenkbaar. Wat zijn de gevolgen? Is het meubelstuk kapot en moet het worden gerepareerd of vervangen? Of lastiger, heeft u een beschadiging aan uw oude woning gemaakt? In dat geval bent u aansprakelijk voor de schade die is ontstaan, deze moet u vergoeden. Een professionele verhuizer is ervaren in het verplaatsen van grote zaken. De kans op beschadigingen is daardoor veel kleiner. En mocht het toch gebeuren, dan heeft de verhuizer hiervoor de juiste verzekering waardoor de schade ogenblikkelijk wordt opgelost.

Zo kunt u wel goedkoop verhuizen

Een economische verhuizing is een ideaal samenspel tussen de verhuizer en u. Alles wat in dozen in de achterbak kan, neemt u gewoon zelf mee. Dat scheelt ruimte in de verhuiswagen die u niet hoeft te betalen. Inpakken en klaarzetten kunt u ook gewoon zelf doen, in overleg met de verhuizer. Dat scheelt ook weer, alles wat wij niet hoeven doen betaalt u niet. Zo brengt u de verhuizing terug tot de basis: goederen van A naar B brengen.

Wilt u ook goedkoop verhuizen?

Een goed gesprek is het juiste begin van een succesvolle verhuizing. Bent u ook benieuwd wat u zelf kunt doen? Bespreek het met een van onze adviseurs en kijk waar ook u kunt besparen.


Laden


Delen:Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
Naar offerte aanvraag