Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 

Metamorfose Bibliotheek Mijdrecht

29 aug 2018

Van 10 tot 15 september zal de Bibliotheek van Mijdrecht haar deuren tijdelijk sluiten vanwege een verbouwing. De bibliotheek staat voor een grote metamorfose, waarvoor wij een grote bijdrage zullen leveren. In een tijdstip van 5 dagen zal ons team deze verbouwing gaan ondersteunen.

Het maatschappelijke belang van de verbouwing van Bibliotheek Mijdrecht

De bibliotheek in Mijdrecht draagt een grote bijdrage aan het dorp. Het is niet alleen een bibliotheek, want Dorpskamer Het Raakvlak is ook gevestigd in deze locatie. Bezoekers komen hier samen om te lezen en socializen.

Het belang van deze metamorfose is dus erg hoog, wij zetten ons dan ook graag in voor een mooi, maatschappelijk project als deze.

Bij opdrachten zoals deze is secuur werk vereist. In een kort tijdsbestek dient de bibliotheek helemaal leeggehaald te worden van alle boeken, tijdschriften, luisterboeken, DVD’s en computers. Daarnaast is het ook belangrijk dat na de verbouwing alle inboedel zo snel en overzichtelijk mogelijk hun plek in de bibliotheek weer vinden. De boeken zijn kwetsbaar en op volgorde gesorteerd, dit speelt ook mee in de moeilijkheidsgraad van de verbouwing. De boeken dienen na de metamorfose direct weer beschikbaar en vindbaar te zijn voor de jaarlijks ruim 50.000 bezoekers van Bibliotheek Mijdrecht. Onze TOP MOVERS gaan daarom secuur te werk en sorteren en markeren tijdens het leeghalen de boeken per verhuisdoos. Door de grootte van de opdracht en het niet direct op een andere locatie kunnen plaatsen van de inhoud van de bibliotheek, is tijdelijke opslag vereist.

TOP MOVERS P.A. van Rooyen, de verhuisservice die u totaal ontzorgt

De TOP MOVERS van P.A. van Rooyen kunnen elke verhuizing aan, ongeacht de omvang van de verhuizing. Door onze grote opslagruimte zijn wij ook in staat opdrachten, zoals die van de bibliotheek van Mijdrecht waarin de spullen niet direct op een andere locatie geplaatst kunnen worden, succesvol te volbrengen.

Kan onze verhuisservice iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op met P.A. van Rooyen via info@pavanrooyen.nl of neem telefonisch contact op via 0297 - 51 40 34. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en komen we tot een op maatoplossing voor uw verhuisvraagstuk. Onze professionals zullen samen met u tot een optimaal plan komen voor uw verhuizing.

 


Laden


Delen:Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
Naar offerte aanvraag