Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 
 

Over P.A. van Rooyen

P.A. van Rooyen is een familiebedrijf dat al vanaf 1873 bestaat. De opgedane kennis wordt van generatie op generatie doorgegeven, maar ouderwets zijn we zeker niet. Om onze service en kwaliteit hoog te kunnen houden, is innovatie één van de speerpunten in ons bedrijf. Wij werken met de nieuwste materialen zoals moderne vrachtwagens en beste container- en opslagfaciliteiten. Ook passen wij de nieuwste technologieën (RFID) toe zodat geen verhuisdoos uit het oog verloren gaat.

We zijn een professioneel familiebedrijf dat onze hand niet omdraait voor grote en kleine verhuizingen. Verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven, in binnen- en buitenland zijn mogelijk. Ook met antieke of breekbare items kunnen wij omgaan.

Onze werknemers hebben passie voor het verhuisvak en door hun ervaring kunt u zorgenvrij van uw oude naar uw nieuwe adres over.


 

Wie zijn wij in het kort

  • Familiebedrijf dat al vanaf 1873 bestaat
  • Gepassioneerd en innovatief personeel 
  • Oog voor service en kwaliteit
  • Binnen en buiten Europa beschikbaar


Samenwerkingsverband met Top Movers

Met de landelijke organisatie Top Movers, met hun 16 ervaren bedrijven die allemaal bekend zijn in hun eigen regio, werken wij samen om grote klussen aan te pakken. Door dit samenwerkingsverband kunnen wij u ook in Europa en zelfs daarbuiten uitstekende service bieden.

Opslag en personeel

Met meer dan 16.000 vierkante meter verwarmde opslagruimte voor het opslaan van uw inboedel, is het mogelijk uw inboedel voor korte of langere periode te stallen. We hebben 15 moderne verhuiswagens, variërend in grootte van 14 tot 70 kubieke meter en beschikken over ruim 35 enthousiaste en ervaren medewerkers. Velen van hen zijn in het bezit van een SAVAM-vakdiploma.

Kwaliteit en gemak

Wij zorgen dat u tijdens het verhuizen geen stress heeft. Voor de verhuizing komt desgewenst een verhuisadviseur bij u langs. Voor zowel bedrijven als particulieren klanten maakt de verhuisadviseur in overleg met u een nauwkeurig verhuisdraaiboek. Zo weet u precies wanneer wat gebeurd.

Wij hebben een internationale ‘van deur tot deur’-service. Als u naar het buitenland verhuist, verzorgen wij ook de douaneformaliteiten en verzekeringen, want u heeft al genoeg aan uw hoofd.

Als u op tijd contact met ons opneemt, kunnen wij ons vak optimaal uitvoeren. Onze verhuisadviseurs maken een afspraak om de details te bespreken zodat wij effectief te werk kunnen gaan.

Dus gaat u verhuizen en heeft u interesse in onze diensten, laat het ons dan weten via de mail info@pavanrooyen.nl of bel naar een van onze locaties:

017 2820 262 Alphen a/d Rijn
020 8201 104 Amsterdam Airport
023 8200 974 Haarlemmermeer
029 7514 000 Uithoorn
030 8200 295 Utrecht
034 8820 211 Woerden


Laden
Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.