Cliniclowns

Cliniclowns


U heeft er vast wel eens van gehoord; de Cliniclowns. 

Zij maken met humor, improvisatie en creativiteit contact met zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie. Cliniclowns geloven in de kracht van contact. Afleiding zorgt voor stress- en angstreductie en verhoogt het welzijn van zieke kinderen. 

 

Onze kernwaarden binnen Top Movers: familiebedrijven, samenwerken, respect voor mens en milieu, kwaliteit en veiligheid, sluiten goed aan bij de doelstellingen van Stichting Cliniclowns. Daarom bieden wij de Cliniclowns financiële steun en helpen wij hen met verschillende diensten. Zoals het doneren van oude telefoons en cartridges die zij kunnen inleveren en wij bieden hen landelijk bieden opslag- en inzamelpunten voor speciale acties.

 

'Zorgen voor elkaar' is een gevoel dat wij als familiebedrijf en nu eenmaal hebben. 

Onze projecten / Nieuws

Wij vertellen u graag verder over onze
mooie projecten

Klanten waarderen ons
bedrijf met een 9.4/10
Meer beoordelingen

Direct een passende offerte, keurig, ondanks Corona, alle verhuisspullen op tijd geleverd. Toch had ik nog wat extra dozen nodig..... geen probleem, die werden de volgende dag bezorgd. Op de dagen van verhuizing vriendelijke mensen. Top Service!


Ad uit: Amstelveen
16-01-2021

Wij waren erg blij met de verhuisservice van PA van Rooyen. Het inpakken de dag voor de verhuizing ging snel en vakkundig. Op de dag zelf was men heel snel en netjes. Enige punt van kritiek was bij het lossen op locatie. Aan het einde van de dag kwamen er twee mensen extra bij, die niet bij het inladen geweest waren. Zij hebben de meeste spullen dus naar de verkeerde kamers gebracht. Verder erg tevreden.


Marvin uit: Uithoorn
19-08-2021

Kunnen wij iets betekenen voor u?

Laat het ons weten