Submenu


Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


 
 
 

Verhuizen

Particuliere verhuizingen

Gemiddeld verhuist een persoon in Nederland ongeveer 7 keer in z’n leven. Voor jonge mensen is dat veel vaker en voor ouderen juist minder. De gemiddelde verhuisafstand is ongeveer 17 kilometer, waarbij ongeveer 2/3 van alle verhuizingen zich binnen dezelfde gemeente afspeelt. Eén ding is daarbij wel zeker: het blijft een hele operatie. Er moet veel geregeld worden en het is vaak zowel fysiek als emotioneel een hele belasting.

P.A. van Rooyen Top Movers neemt daarom graag uw verhuizing uit handen. U kunt gebruik maken van onze jarenlange ervaring en expertise van onze medewerkers. Uitbesteden kan u enorm veel tijd, moeite en stress besparen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing goed wordt voorbereid, dat uw spullen worden ingepakt, veilig en onbeschadigd wordt overgebracht en als het moet zet onze Handyman ook uw meubilair weer in elkaar.


 

Onze sterke verhuispunten

- Kantoren
- Zorginstellingen
- Onderwijsinstellingen
- Archieven en bibliothekenBedrijfsverhuizingen

Anders is het voor bedrijven. Het CBS heeft vastgesteld dat de gemiddelde verhuisafstand bij bedrijfsverhuizingen ongeveer 7,5 kilometer is. Het is dus niet zo zeer de afstand die een belangrijke rol speelt, maar een goede organisatie van het hele proces van verhuizen. Het moet snel en efficiënt gaan, zonder onnodige onderbreking van werkzaamheden.

Voor bedrijfs- of project verhuizingen bent u bij P.A. van Rooyen Top Movers aan het juiste adres. Van interne bedrijfsverhuizing, tot internationale verhuizing naar de andere kant van de wereld, van tijdelijke opslag van meubelen tot overname complete archiefdiensten.Hoe kunnen wij u helpen?
Call
 
Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen direct contact op met u.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.